У Тараканові працювала мобільна точка доступу

29.10.2019 10:13   Джерело: rivnejust.gov.ua
Опубліковано : Вікторія Синиця

Місцевим жителям та працівникам сільської ради консультації надавали головний спеціаліст Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Рівненській області.

Процес передачі державних земельних ділянок сільськогосподарського призначення до об’єднаних територіальних громад, правові аспекти поновлення та припинення дії договорів оренди землі, проведення одночасної реєстрації права комунальної власності на земельні ділянки разом з реєстрацією похідного речового права, перехід права оренди земельних ділянок до спадкоємців у разі смерті орендаря, документи, які підтверджують присвоєння поштової адреси об’єктам нерухомості, порядок оскарження рішень, дій та бездіяльності у сфері державної реєстрації та ряд інших питань стали темою для обговорення під час роботи мобільної точки доступу до системи безоплатної правової допомоги на базі Тараканівської сільської ради.

Місцевим жителям та працівникам сільської ради консультації надавали головний спеціаліст Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Раїса Прокоп’юк та начальник Дубенського бюро правової допомоги Анатолій Андріюк.

Однак, не лише земельні відносини та державна реєстрація прав на нерухоме майно цікавили громадян. Місцева жителька запитувала, яким чином вирішується питання щодо забезпечення права батька, який проживає окремо від дітей, на участь у вихованні дітей.

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: rivnejust.gov.ua