На Рівненщині відзначають День працівника соціальної сфери

31.10.2019 17:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

День працівника соціальної сфери – професійне свято, установлене Указом президента України № 374/99 від 13 квітня 1999 року «Про День працівника соціальної сфери». Відзначається щорічно, вже 20 років поспіль, у першу неділю листопада.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.

Колектив центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат департаменту соцзахисту Рівненської облдержадміністрації – один із найбільших колективів серед «соціальників» Рівненщини. Установа розпочала свою роботу ще у 1973 році й уже більш як 40 років є тим незмінним «стовпом» на якому тримається система соціальних виплат області.

Професійне свято - добра нагода ще раз переглянути зроблене, замислитись над проблемами, поміркувати про перспективи. Водночас, це можливість відзначити більш як 130 фахівців, що сумлінно трудяться у центрі по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат та щоденно творять добро для людей.

Понад 220 тисяч осіб, а це більш як 20 відсотків населення області, кожна п’ята особа й, мабуть, кожна родина отримують різні соціальні виплати й саме завдяки злагодженій та відданій праці спеціалістів виплатного центру ці кошти вчасно потрапляють до тих, хто їх потребує.

Сьогодні з нагоди 20-ї річниці відзначення Дня працівника соціальної сфери, колектив центру із професійним святом привітали заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський й директор центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат Микола Вараницький. Кращим працівникам вручені почесні грамоти й подяки Рівненської обласної ради і виплатного центру. На завершення урочистої частини, колектив центру привітав запальним виступом відомий на Рівненщині фольклорний ансамбль «Дірявий капелюх».

Фото: Тата Рівна

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 



 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews