Дві неурядові організації мають намір спільно розвивати громади Тернопільщини та Рівненщини

02.11.2019 10:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Першого листопада у Смизькій ОТГ відбулося офіційне підписання Меморандуму про співпрацю двох громадських організацій Агенція розвитку громад "Інтонація ЗМІН" та Центр розвитку ініціатив "ІнСорс".

Керівниці обох організацій стверджують, що розвиток малих громад має базуватися на вмінні створювати дієві команди, які працюють на результат і незалежно від політичної ситуації на місцях.

«Ми хочемо стати своєрідними провайдерами для малих громад з наших областей та поділитися власним досвідом першопрохідців, адже, інколи, потрібен дороговказ, щоб швидше дійти до мети - ми плануємо стати такими помічниками», - стверджує Vita Kostiuk, голова правління ГО «Інтонація ЗМІН».

«Нам цікаво працювати з людьми, які мають конкретні пропозиції для діяльності. На Рівненщині і Тернопільщині є, звичайно, партнерські проєкти, але у малих громадах - це рідкість. Ми хочемо мотивувати інших до дій своїм прикладом, а також готові до розширення команди і мережі», - розповідає Іванна Мрига (Ivanna Mryha), голова правління ГО «ІнСорс».

Зараз організації відповідно до Меморандуму напрацьовують два спільних проєкти та шукають додаткові можливості для сільської молоді в Україні та закордоном. 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews