18 тисяч наборів LEGO отримали школярі Рівненщини

02.11.2019 12:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Понад 18 тисяч наборів LEGO для найменших школярів доставили освітяни.

Міністерство освіти домовилося з компанією The LEGO Foundation про продовження програми співпраці і безкоштовне надання ігрових наборів для першокласників.

«Ігрові методики навчання з LEGO дійсно працюють  учителі Нової української школи використовують набори, коли вивчають математику, мову, мистецтво та, навіть, під час фізкультхвилинок. Такі методики справді дають можливість наочно та доступно пояснити дітям матеріал, навчитися працювати в команді, домовлятися, пропонувати нові нестандартні рішення», зауважує обласний очільник освіти Рівненщини Григорій Таргонський.

Начальник управління розповів, що на відміну від минулого року, 6 цеглинок передбачається не тільки на кожного учня, а й на кожного вчителя, який веде першокласників, та додав, що наступним треком везтимуть набори «LEGO Play Box», які складатимуться вже з дрібних деталей.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews