У Вараші смертельна ДТП (Фото)

03.11.2019 11:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Вараші поліцейські затримали водія, який смертельно травмував пішохода і втік

До поліції другого листопада близько 19 години повідомили медики «швидкої», що на вулиці Рівненська міста Вараш вони констатували смерть жінки внаслідок ДТП.

Поліцейські на місці події встановили, що 65-річна місцева жителька, попри наявність тротуару, йшла по краю проїзної частини із велосипедом в руках, коли на неї скоїв наїзд попутний автомобіль. 

Водій  з місця пригоди одразу втік. Однак, через деякий час до місця події повернувся 37-річний житель Варашу та зізнався, що це він скоїв наїзд на жінку. Транспортний засіб «Audi А6» він залишив у своєму гаражі. Поліцейські його оглянули та дійсно виявили пошкодження, характерні для ДТП. Авто вилучене та поміщене на територію місцевого відділу поліції. 

Як з’ясувалося, керманич перебував у стані алкогольного сп’яніння: прилад «Драгер» показав 1,68 проміле. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

37-річного варашівця затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews