Суд виніс вирок жителю Кореччини за крадіжку дроту

04.11.2019 08:13   Джерело: Район Корець
Опубліковано : Вікторія Синиця

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину та встановив іспитовий строк 1 рік 6 місяців.

Житель села Стовпин украв у односельців 70 кілограмів мідного дроту, за це його Корецький районний суд присудив умовне ув'язнення строком 1,6 року.

Житель села Стовпин 30 березня 2019 року о 22.00 зірвав навісний замок на господарчій будівлі та викрав у односельців 23 метри мідного дроту вартістю 4,7 тисячі гривень. Про це йдеться у вироку Корецького районного суду.

У суді чоловік визнав свою вину та щиро розкаявся у вчиненні злочину. Проте, до обтяжувальних обставин суд відніс той факт, що підсудний вчинив злочин у стані алкогольного сп'яніння.

Відповідно до ст.12 КК України даний злочин відноситься до категорії тяжких злочинів.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 КК України і призначив йому покарання позбавлення волі на строк 3 (три) роки, проте на підставі ст.75 КК України звільнив чоловіка від відбуття покарання та встановив іспитовий строк 1 рік 6 місяців. Також суд зобов'язав відшкодувати матеріальні збитки у розмірі 4,7 тисячі гривень.

За матеріалами https://korets.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Корець