Дубно стало лідером легкоатлетичних пробігiв

06.11.2019 18:13   Джерело: vse.rv.ua
Опубліковано : Вікторія Синиця

Переможці та призери серед міст, районів та ОТГ області визначались за найбільшою кількістю учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів та за підсумками наданих звітів, фото- та відеоматеріалів, інформацій в ЗМІ та соціальних мережах.

Цьогоріч на Рівненщині любителі такого активного проведення часу об’єднались у легкоатлетичних пробігах, що відбулись в рамках  Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Біг заради гармонії».

До них долучилось близько 4000 учасників. Окрім того, вони мали змогу ще й взяти участь у спортивних естафетах, вікторинах, різноманітних конкурсах та інших формах активного дозвілля, не залежно від віку і фізичної підготовки. Загальне керівництво проведенням «Бігу заради гармонії» здійснювало управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за участю Відділення НОК України в Рівненській області. Переможці та призери серед міст, районів та ОТГ області визначались за найбільшою кількістю учасників у відсотковому відношенні до усіх жителів та за підсумками наданих звітів, фото- та відеоматеріалів, інформацій в ЗМІ та соціальних мережах.

Отож, трійка переможців визначена:

  • І місце – м. Дубно;
  • ІІ місце – Сарненський район;
  • ІІІ місце Березнівський район.

За матерiалами vse.rv.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: vse.rv.ua