Сарненського наркоторговця судитимуть

За незаконні збут психотропних речовин і зберігання наркотиків обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Збутом метамфетаміну, марихуани та амфетаміну займався 20-річний зловмисник у Сарненському районі. Його протиправну діяльність викрили поліцейські Сарненського відділу поліції, а за результатами розслідування кримінальне провадження скерували до суду.

Уперше на незаконному збуті психотропних речовин сарненчанин попався навесні у райцентрі. Шостого березня поблизу житлового будинку він продав за 1500 гривень метамфетамін і вже через декілька днів повторно попався на аналогічному кримінальному правопорушенні.

А вже у липні молодика, який і сам споживає наркотики, поблизу кар’єру в селі Орлівка оперативники викрили на незаконному збуті амфетаміну та марихуани. За результатами експертиз вилучених наркотиків слідчі Сарненського відділу поліції повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України, а суд обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.

Крім того, на підставі ухвали суду поліцейські провели обшук за місцем проживання підозрюваного. У спальній кімнаті правоохоронці виявили та вилучили у картонній коробці канабіс. Чергове кримінальне правопорушення слідчі кваліфікували за частиною 2 статті 309 КК України (незаконне зберігання наркотичних речовин).

Слідчі закінчили досудове розслідування і за погодження із місцевою прокуратурою скерували кримінальне провадження із обвинувальним актом до суду. За незаконні збут психотропних речовин і зберігання наркотиків обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Однак міру покарання йому обиратиме суд.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області