Факти під грифом «Секретно»: у Рівному презентують книгу про Василя Стуса

07.11.2019 20:41   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному розкажуть правду про кримінальну справу, життя і смерть Василя Стуса.

ГО «Рівненський центр «Соціальне партнерство» запрошує на зустріч з істориком та журналістом Вахтангом Кіпіані та його новою книгою «Справа Стуса. Збірка документів з архіву КДБ УРСР». Про це повідомляє відділ інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівненської міської ради.

Також можна буде поспілкуватися і про інші теми, які описував автор у свої книгах, зокрема ОУН та українсько-польські стосунки. Ну і звісно про сьогодення України та її майбутнє. Має бути цікаво.
 
Правда про кримінальну справу, життя і смерть Василя Стуса. У книжці зібрано архівні документи з кримінальної справи Василя Стуса, покази свідків, листи поета з тюрми, спогади його рідних та друзів. Ознайомившись із наведеними матеріалами, читачі дізнаються про невідомі факти щодо життя, ув’язнення та загибелі Стуса, які досі охороняли під грифом «Секретно».
 
Для участі реєстрація за посиланням https://forms.gle/q58eVsmX9U23QdLU6
 
null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews