У Рівному роз’яснили, які рішення громадам треба буде приймати

09.11.2019 10:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівненському Центрі розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою» пройшов семінар «Підтримка новостворених ОТГ: наступні кроки та рішення».

У заході взяли участь представники громад, перші вибори в яких пройдуть 22 грудня цього року.

Як зазначив радник з юридичних питань ЦРМС Микола Волчецький, такий склад учасників вибраний не випадково.

«Зважаючи на те, що вибори відбудуться наприкінці року, громадам,  точніше новообраним керівникам, треба буде максимально швидко приймати рішення. А це значить готувати засідання сесій, порядок денний цих сесій, проекти рішень тощо. Тому на семінарі ми пропонуємо вже готовий алгоритм дій і розповідаємо його тим працівникам, які найімовірніше залишаться, принаймні, на якийсь період, на своїх посадах», - розповів він.

Ключовими темами  навчального заходу стали роз’яснення підготовки і проведення першого та другого пленарного засідання першої сесії ради ОТГ, реорганізація органів місцевого самоврядування та вирішення  кадрових питань, особливості формування бюджету ОТГ на 2020  рік тощо.

Захід пройшов за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

За матеріалами Рівненського ЦРМС


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews