Чоловіча БК «Рівне» зіграє на виїзді з дебютантом Вищої ліги (Відеотрансляція)

09.11.2019 16:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Перші виїзні матчі у Чемпіонаті України у Вищій лізі проведе минулорічний срібний призер змагань, чоловіча команда Баскетбольного клубу “Рівне”. 

Після стартових чотирьох перемог над БК “Житомир” та БК “Черкаські Мавпи 2”, підопічні Михайла Переверзія вже зараз перебувають в Кам’янець-Подільському, де цими вихідними поміряються силами з дебютантом Вищої ліги, місцевим “ДіДіБао”.

Гра у суботу, 9 листопада, розпочнеться о 19:00. Повторно команди вийдуть на майданчик у неділю 10 листопада о 12:00.

Переглянути гру можна за тут.

“ДіДіБао” є дебютантом у Вищій лізі Чемпіонату України, зазначимо, що це право вони здобули за спортивним принципом, адже попередній сезон команда тріумфально завершила у першій лізі, виборовши золоті медалі.

Продовжити переможну ходу у вищому українському дивізіоні хмельниччанам не вдалося. Перші дві гри команда проводила на виїзді проти одного з фаворитів БК “Тернопіль-ТНЕУ” та зазнала розгромних поразок 106:68 та 85:46. Натомість вже в своїх перших домашніх іграх “ДіДіБао” дав можливість відчути своїм місцевим уболівальникам справжній смак баскетболу. В першій грі обігравши “Старий Луцьк Університет” 72:71, а в повторному матчі, поступившись волинянам лише в овертаймі 94:97. У перший вікенд листопада, команда Кам’янець-Подільського не вдалося нав’язати боротьбу у Южному, тамтешньому “Хімік-2”, в підсумку дві поразки 80:59 та 93:53. Тож, перед іграми з БК “Рівне” у “ДіДіБао” в активі одна перемога при п’яти поразках.

Щодо рівнян, то команда залишається однієї з двох на всю Вищу лігу (в обох зонах), яка виграла усі свої матчі. Таким самим результатом може похизуватися ще “Хімік-2” з Южного, в якого також чотири перемоги у чотирьох матчах.

Нагадаємо, що найближчі домашні ігри чоловіча команда БК “Рівне” проведе 30 листопада та 1 грудня і прийматиме “Старий Луцьк Університет”.

Прес-служба БК "Рівне"


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews