Автопарк РАЕС оновили

10.11.2019 11:13   Джерело: Голос України
Опубліковано : Вікторія Синиця

Нові стомісні автобуси МАЗ із сучасним дизайном відрізняються якістю та надійністю та відповідають європейським вимогами екологічності.

Транспортний цех Рівненської АЕС поповнився новими автотранспортними засобами, серед яких комфортабельні автобуси марки «МАЗ» для перевезення персоналу електростанції. 

Автобусний парк Рівненської АЕС на сьогоднішній день нараховує 76 одиниці, 43 з яких використовується у будні для перевезення персоналу підприємства.

Як зазначив начальник ТрЦ РАЕС Сергій Таякін, у транспортному цеху вже експлуатуються пасажирські автобуси марки «МАЗ» білоруського виробництва. Нові стомісні автобуси МАЗ із сучасним дизайном відрізняються якістю та надійністю та відповідають європейським вимогами екологічності. Вони оснащені автономним опаленням, інформаційними табло та системою кондиціонування.

«Одним із головним завдань транспортного цеху є безпечне перевезення персоналу на роботу та з роботи. За добу водії автобусів ТрЦ здійснюють перевезення більше 13 тисяч пасажирів, - прокоментував Сергій Таякін. - На початку цього року до ТрЦ РАЕС надійшов легковий автомобіль Toyota, а днями шість комфортабельних пасажирських автобусів та сміттєвоз марки «МАЗ». 

Автопарк Рівненської АЕС поповнюється новими транспортними засобами за рахунок коштів НАЕК «Енергоатом» в рамках програми оновлення транспортних засобів Компанії. 

За матеріалами http://www.golos.com.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Голос України