Учасники рівненського мистецького об’єднання «Едельвейс» знову на висоті (Фото)

12.11.2019 13:13   Джерело: svoi.media
Опубліковано : Новини Рівненщини

Рівненські «едельвейси» знову підкорюють своїм талантом.

Учасники мистецького об’єднання «Едельвейс» вибороли І та ІІ місця у V Міжнародній Танцювальній Асамблеї ім. Наталії Скорульської – 2019, що відбувалася у Житомирі. Про це пише https://svoi.media

Феєрична перемога була здобута завдяки професіоналізму та високому таланту керівників мистецького об’єднання «Едельвейс»: Людмили Супонькіної, Олени Присяжненко, Тараса Лагнюка.

Переможними танцями стали «Місячне сяйво», «Всесвіт», «Танго», «Інфініті», «Простір». 

Дует Тараса і Микити Лагнюків вразив журі. У своїй танцювальній лінії вони показали усю ніжність, щирість і любов, яка панує між батьком та сином.

Більше 800 учасників виступали на сцені Житомирського Академічного театру ім. Івана Кочерги. Найкращі танцювальні колективи та хореографічні школи України брали участь у конкурсі, а також приїхали гості з Грузії, Білорусії та Македонії.

Головою жюрі була народна артистка України Катерина Кухар та заслужений артист України, прем’єр Національної опери України Олександр Стоянов.

Активно учасників мистецького об’єднання «Едельвейс» підтримували представники батьківського комітету колективу, які постійно супроводжують їх на виступах. 

За матеріалами https://svoi.media 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: svoi.media