Демидівчанин пограбував сусіда

Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

До поліції звернулася 72-річна жителька села Лопавше та повідомила, що сусід викрав її сумку, у якій знаходилися телефон і 200 гривень. 

До заявниці виїхала слідчо-оперативна група Демидівського відділення поліції. На місці правоохоронці встановили, що жінка, маючи намір їхати по справах, залишила свої речі біля будинку. Поки збиралася, неподалік сумки «крутився» 46-річний сусід.

Ідучи по велосипед жінка озирнулася, а односелець у цей час уже прямував за ворота. Розуміючи, що сама його не наздожене, вирішила викликати поліцію. 

Оперативники одразу розшукали чоловіка у селі, а награбовану сумку – у його господарстві. Щоправда, грошей та телефону там уже не було. 

Слідчі затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За результатами медичного освідування чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння.  

Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюють місцезнаходження викраденого телефону та грошей. 

Чоловік уже був раніше судимий за вчинення майнових злочинів, за що і відбував покарання у місцях позбавлення волі. 

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області