На трасі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» ДТП (Фото)

13.11.2019 03:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

12 листопада о 15:01 від чергового по спецлінії "102" на спецлінію "101" надійшло повідомленням про ДТП на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" неподалік міста Здолбунів.

У повідомленні йшлося про ДТП за участі вантажівки із напівпричепом та автомобіля «Renault». На місце події події негайно було направлено рятувальників зі Здолбунова та Рівного на спецавтомобілях. 

Бійці ДСНС зняли клеми акамулятора у легковому автомобілі та змили паливно-мастильні матеріали. Також розрізали пошкоджені відбійники, витягнули легковий автомобіль з-під вантажівки. Ще до приїзду рятувальників бригада швидкої медичної допомоги забрала до лікувального закладу водія легкового автомобіля. 

До надання допомоги залучено дві одиниці спецтехніки ДСНС та 10 рятувальників. 

Поліцейські на місці події встановили, що 53-річний водій вантажівки «Skania», рівнянин, рухаючись у напрямку Острога, із невстановлених поки причин, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем «Renault», під керуванням 49-річного жителя Здолбунова. 

За зовнішніми ознаками кермувальник вантажівки тверезий. Він проходить медичне освідування на стан сп’яніння. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за статтею 286 Кримінального кодексу України.

 

За матеріалами ГУ ДСНС та Відділу комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews