Дубенські медпрацівники протестуватимуть

13.11.2019 07:13   Джерело: Район Дубно
Опубліковано : Вікторія Синиця

Причина акції у невиплаченій заробітній платі.

Працівники Дубенської центральної лікарні (ЦРЛ) влаштують акцію протесту. Медики планують перекрити міжнародну трасу.

У четвер, 14 листопада, з 15 до 19 години медики Дубенської ЦРЛ перекриватимуть трасу Київ–Чоп. Локація протесту – біля «Серпанку» на в’їзді до міста. Причина акції в невиплаченій заробітній платі.

Як зазначено в оголошенні, яке активно поширюють в інтернеті, працівникам ЦРЛ від вересня нараховують, але не виплачують заробітну плату.

Як повідомила для «Рівне Вечірнє» керівниця дубенського міськрайонного відділу ДВС України Ганна Мулик, у центральній районній лікарні Дубна заборгованості по заробітній платі наразі немає. Лише на початку серпня до них надійшов виконавчий документ про поновлення на роботі головного лікаря і виплати йому 112 тисяч гривень заробітної плати за час вимушеного прогулу. Тоді виконавча служба заблокувала рахунки всім працівникам. Після того, як головному лікарю виплатили заборгованість, рахунки розблокували та виконавчих листів з приводу заборгованості більше не надходило.

За матеріалами Рівне Вечірнє


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Дубно