Польське підприємство вирощуватиме полуницю на Рівненщині

13.11.2019 10:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

У Меморандумі йдеться, що інвестор залучатиме інвестиції в Рівненську область, створюватиме робочі місця та модернізуватиме агропромислову інфраструктуру регіону.

Відповідний Меморандум про співпрацю сьогодні підписав голова Рівненської ОДА Віталій Коваль та директор польського підприємства TERRA-PLANT ZPHU Пьотр Качмарчик.

У Меморандумі, зокрема, йдеться, що інвестор залучатиме інвестиції в Рівненську область, створюватиме робочі місця та модернізуватиме агропромислову інфраструктуру регіону.

«З інвесторами я познайомився у вересні на VIII Конгресі ініціатив Східної Європи у польському Любліні. Ми вели діалог про співпрацю і нарешті підписали відповідний Меморандум. На польському підприємстві сьогодні працює біля 70 уродженців з Рівненщини. І наші земляки невдовзі повернуться на батьківщину, працюватимуть вдома, поруч зі своїми родинами. Це також велика перемога», - підкреслив Віталій Коваль. Довідка Компанія TERRA-PLANT ZPHU, яка займається вирощуванням полуниці, малини та цибулі і є одним з лідерів цієї галузі в Польщі.

 
За матеріалами прес-служби РОДА
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews