«Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка» Рівненської облради має нового директора (Фото)

13.11.2019 18:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У вівторок, 12 листопада, відбулося два засідання постійно діючої конкурсної комісії для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних сіл, селищ, міст Рівненської області.

На першому члени комісії розглянули заяви претендентів і доданих до них документів на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Обласна психіатрична лікарня с. Орлівка» Рівненської обласної ради.

Так, двоє бажаючих подали свої заяви – Катерина Мізюк та Микола Пахнюк. Розглянувши всі документи члени комісії допустили їх до участі у конкурсі.

На другому засіданні вони заслухали конкурсні пропозиції від двох претендентів. Після чого шляхом голосування з результатом 5 голосів «за» переміг у конкурсі Микола Пахнюк.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12. 2017 №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» його призначення на посаду головного лікаря відбудеться за результатами розгляду подання комісії на сесії обласної ради 29 листопада. 

Після чого голова обласної ради має підписати з ним контракт терміном на 3 або 5 років, відповідно до того, яке рішення приймуть депутати. 

За матеріалами прес-служби Рівненської обласної ради.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews