Рівненщина: триває досудове розслідування щодо отримання неправомірної вигоди посадовими особами ГУ Держгеокадастру

14.11.2019 07:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


Прокуратурою Рівненської області за результатами проведеного моніторингу в засобах масової інформації розпочато кримінальне провадження за фактами можливого одержання посадовими особами Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області неправомірної вигоди за зміну цільового призначення земельних ділянок, розташованих на території області, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Крім того, прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні від 17.10.2019 за фактами зловживання посадовими особами Головного управління Держгеокадастру у Рівненській області своїм службовим становищем при розпоряджанні земельними ділянками сільськогосподарського призначення, розташованими на території області, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України.

Здійснення досудового розслідування у вказаних кримінальних провадженнях доручено слідчим СУ ГУ НП в Рівненській області, якими на даний час проводяться всі необхідні та можливі слідчі дії.

Прокуратура Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews