Рівненська обласна бібліотека для молоді запрошує на «Відкритий мікрофон» з Наталією Демедюк

18.11.2019 16:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У вівторок, 19 листопада, об 11:00 Рівненська обласна бібліотека для молоді (Київська, 18), запрошує на «Відкритий мікрофон» з Наталією Демедюк. Зустріч приурочена до Дня працівників радіо, телебачення та зв'язку.

У форматі відкритого мікрофону (усне та письмове спілкування) ми поговоримо з відомою  рівненською журналісткою, редакторкою ТРК «Ритм» і до того ж талановитою мисткинею літературного слова та живопису Наталією Демедюк.

Пані Наталія − членкиня  НСПУ, НСЖУ, лауреатка премії М. Дубова за авторський дебют − збірка «Ескізи буднів», лауреатка міжнародного конкурсу «Калинові мости». Першу премію отримала  радіопередача «Відомі невідомі патріоти». Учасниця  двох  виставок  живопису художниць творчої групи Анатолія Іваненка, що відбувалися в галереї «ЄвроArt» у 2017 та 2019 роках. На ТРК «Ритм» Наталія Демедюк також є авторкою та керівницею проєкту «В гостях у громади» (за підтримки Рівненського центру розвитку місцевого самоврядування)  − це цикл телепрограм про успіхи та проблеми, про людей, які не тільки прагнуть змін, а вже їх роблять.

Організатори запрошують усіх бажаючих, а особливо молодь, адже це чудова нагода для майбутньої професійної орієнтації. 

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді.

На захід запрошені молодь, представники медіа та всі бажаючі.

За детальнішою інформацією звертайтеся за тел.: (0362)63 52 60

null
 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews