Керівникам ОТГ Рівненщини розповіли, як формувати команду

18.11.2019 17:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У Рівному провели семінар для керівників ОТГ на тему «Управління людськими ресурсами в органах місцевого самоврядування».

Майбутнє об'єднаної громади залежить від правильно сформованої команди. Такої думки дотримуються експерти Ради Європи, які у Рівному провели семінар для керівників ОТГ на тему «Управління людськими ресурсами в органах місцевого самоврядування».

Спікерами стали експерти програми Ради Європи «Децентралізація і реформа місцевого самоврядування в Україні» Андрій Гук та Наталія Гнидюк. 

Семінар відбувся на базі Рівненського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації.

«Людський ресурс є одним із найголовніших. Від того, як ви побудуєте свої команди в органах місцевого самоврядування, залежить майбутнє вашої громади. Тому для вас будуть корисними ефективні практичні рішення, які ґрунтовані на кращих національних і світових практиках європейських стандартів Ради Європи. Завдяки цьому ви будете розвивати свої громади», - відзначив Андрій Гук.

Присутня на семінарі заступник голови Рівненської ОДА Світлана Богатирчук-Кривко наголосила, що українська реформа децентралізації визнана однією з найуспішних. 

«Останні 5 років Рада Європи активно фінансує і підтримує цю реформу. Але водночас, експерти моніторить кожен проект. Тому наше головне завдання, показати та донести їм, що кошти які виділяються Україні, йдуть на користь», - звернулась до керівників громад Світлана Богатирчук-Кривко.

Під час семінару для громад розповіли про основні засади формування організаційних структур громад, а також ефективної системи управління персоналом в органах місцевого самоврядування.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews