На Дубенщині сталася ДТП за участі вантажівок

Учасники ДТП були тверезі.

Повідомлення про автопригоду в селі Верба Дубенського району до поліції надійшло о 10-тій годині сьогодні, 19 листопада.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 53-річний рівнянин, водій автомобіля «Renault Magnum» із причепом, в умовах обмеженої видимості через туман, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення із вантажівкою «DAF», припаркованою на узбіччі. В салоні останнього транспортного засобу перебував 34-річний водій із Тернопільщини. Унаслідок ДТП чоловік отримав травми у виді рваної рани в ділянці голови. Його доставили до лікарні, де після надання медичної допомоги відпустили.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху за частиною 1 статті 286 КК України, автомобілі вилучені та доставлені на спецмайданчик.

Учасники ДТП за результатами освідування були тверезі.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області