На вулиці Басівкутська у Рівному водійка протаранила дві автівки (Фото)

19.11.2019 18:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Басівкутська обласного центру надійшло до поліції о 23:22 вчора, 18 листопада. 

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 41-річна рівнянка, водійка автомобіля «Volkswagen Touareg», виїхала на зустрічну смугу руху, де допустила зіткнення спочатку із «Volkswagen Golf», а потім — із «Renault Kangoo».

«Швидка» доставила 41-річну кермувальницю до лікарні із травмою грудної клітки та запахом алкоголю. Також у неї відібрали зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Крім того, медична допомога знадобилася 69-річному жителю обласного центру, водію «Renault», у якого після ДТП погіршилося самопочуття. 

Позашляховик поліцейські вилучили. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Обоє водіїв легковиків були тверезі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews