Стратегію безпекового середовища обговорили рівненські посадовці

21.11.2019 17:18   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Стратегію безпекового середовища на Рівненщині обговорили сьогодні під час розширеної наради під керівництвом голови облдержадміністрації Віталія Коваля.

Участь у заході також взяли його заступники Ігор Тимошенко, Світлана Богатирчук-Кривко, керівництво Служби порятунку Рівненщини, місцевих управлінь ДСНС та Національної поліції,  райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад.

Йшлося про необхідність упровадження в ОТГ системи відеоспостереження типу «Безпечне місто» («Безпечна громада»), а також створення мережі центрів безпеки громадян у населених пунктах області. На базі цих центрів працюватимуть вогнеборці, поліцейські та медики. Це дозволить оптимізувати надання екстреної допомоги населенню.

«Побудова безпечного середовища в регіоні - пріоритетний напрямок нашої діяльності. Злагоджена спільна робота допоможе швидко і якісно втілити ті реформи, які стоять перед нами. Наступний 2020 рік пройде під гаслом підтримки і забезпечення безпеки наших громадян. Адже де є безпека – там є розвиток», - підкреслив Віталій Коваль.

Наразі в області вже діють два центри безпеки громадян: у селі Біла Криниця Рівненського району та у селі Миляч Дубровицького району.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews