Викрадену «Skoda Octavia» на іноземній реєстрації знайшли рівненські поліцейські

21.11.2019 18:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Поліцейські вилучили у киянина авто, викрадене в Рівненському районі.

Про викрадення автомобіля «Skoda Octavia» на іноземній реєстрації, до поліції іще дев’ятого листопада повідомив 28-річний житель Рокитнівського району. Чоловік придбав легковик у свого знайомого киянина лише декілька днів тому та приїхав у справах у село Велика Омеляна. Припаркований легковик біля готельного комплексу «зник» за кілька годин.

Завдяки проведеним розшуковим заходам і першочерговим слідчим діям працівникам карного розшуку Рівненського районного відділення поліції вдалося встановити місце знаходження транспортного засобу. За інформацією оперативників патрульні зупинили авто учора, 20 листопада, на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Біла Криниця. Водієм виявився 50-річний мешканець столиці. Киянин запевнив поліцейських, що авто його та всі документи на нього він має.

Однак усі обставини скоєного злочину слідчі встановлюють під час досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом).  У рамках кримінального провадження призначатимуть і ряд експертиз.

Автомобіль вилучений та поміщений на спецмайданчик.

Поліцейські звертаються до громадян, які придбали та мають у користуванні автомобілі на іноземній реєстрації, подбати про безпеку власного майна та обладнати додатково транспортний засіб протиугінними засобами захисту. Втім, головне — перереєструвати транспортний засіб, аби уникнути шахрайських схем під час купівлі-продажу.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews