Рівненщина увійшла в ТОП-10 регіонів за зростанням доходів місцевих бюджетів

25.11.2019 19:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Цьогоріч доходи місцевих бюджетів Рівненської області склали 4,4 млрд грн. У порівнянні з минулим року, це більше на 690 млн грн, або на 19%.

Таке суттєве зростання доходів дозволило Рівненщині увійти в десятку регіонів та посісти 8-ме місце за зростанням надходжень, розповіли в департаменті фінансів Рівненської ОДА.

Зокрема, податку на доходи фізичних осіб надійшло 2,8 млрд грн, що більше на півмільярда грн, аніж торік. За цим показником Рівненщина – п’ята у десятці регіонів, що показала темпи росту ПДФО вище середнього по Україні.

Найвищі темпи зростання відбулися в об’єднаних територіальних громадах області – Підлозцівській (194%), Вараській, Малолюбашанській, Привільненській, Козинській, Корнинській, Шпанівській та місті Дубно (140%).

Разом з тим, у департаменті фінансів нагадали – важливо, щоб усі ОТГ області були фінансово спроможними, а відповідно незалежними. Адже цьогоріч лише Клесівська, Вараська, Клеванська і Крупецька громади є бездотаційними, а три останні навіть мають реверсну дотацію.

За матеріалами РОДА

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews