Очільниця Рівненської юстиції взяла участь у відкритті Міжнародного фестивалю документального кіно

26.11.2019 08:13   Джерело:
Опубліковано : Вікторія Синиця

Загалом у Рівненській області покажуть 8 кінострічок з фестивальної програми.

Під час офіційного відкриття Мандрівного кінофестивалю Docudays UA на Рівненщині Оксана Сальчук розповіла про пріоритети у функціонуванні електронних сервісів Міністерства юстиції України.

Сучасний світ не можливо уявити без використання новітніх електронних технологій. Кожен громадянин повинен мати право скористатися послугами державного сервісу максимально оперативно і без надмірного витрачання часу. «Онлайн Будинок Юстиції» - сервіс, який дозволяє громадянам отримати частину найпоширеніших послуг не відвідуючи державну установу.

Цьогорічний фестиваль спрямований на розмірковування над тим, як змінюється наше повсякдення, звички та способи комунікації з появою цифрових технологій, які нові можливості вони відкривають для дослідження реальності та які загрози, пов’язані з контролем та інформаційною безпекою, криються в цифровій мережі.

Загалом у Рівненській області покажуть 8 кінострічок з фестивальної програми.

Кінопокази триватимуть з 19 листопада по 16 грудня. За цей час організатори планують провести не менше 15 показів у навчальних закладах, бібліотеках, креативних просторах.

Крім показів фільмів, цьогоріч у рамках фестивалю проведуть лекції на тему цифрової безпеки та поведінки в сучасному цифровому світі для студентів.

null
null

За матеріалами https://rivnejust.gov.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: