У Дубні Владика Іларіон очолив літургію

26.11.2019 09:13   Джерело: Район Дубно
Опубліковано : Вікторія Синиця

У неділю, 24 листопада, виповнилося 35 років з дня упокоєння настоятеля Іллінського собору, благочинного церков Дубенського і Радивилівського районів, протоієрея Всеволода Трофимлюка.

Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон побував у Дубні. У нашому місті владика очолив Божественну літургію у Свято-Іллінському храмі.

У неділю, 24 листопада, виповнилося 35 років з дня упокоєння настоятеля Іллінського собору, благочинного церков Дубенського і Радивилівського районів, протоієрея Всеволода Трофимлюка. З цієї нагоди до Дубна завітав владика Іларіон, – повідомляють на сайті Рівненської єпархії ПЦУ.

Архієпископ Рівненський і Острозький Іларіон очолив Божественну літургію у Свято-Іллінському соборі. Владиці співслужив онук отця Всеволода, ректор Київської Православної Богословської Академії протоієрей Олександр Трофимлюк, настоятель собору протоієрей Ігор Когут, благочинний Дубенського міського благочиння протоієрей Василій Лозинський і соборне і запрошене духовенство.

Разом з священнослужителями та громадою молився Дубенський міський голова Василь Антонюк.

Під час богослужіння
Під час богослужіння
 
Владика Іларіон вітає прихожан
Владика Іларіон вітає прихожан

Під час літургії архієпископ Іларіон звершив ієрейську хіротонію над дияконом Павлом Гетуном та дияконську хіротонію над студентом КПБА іподияконом Ростиславом Олексиним.

Святе причастя
Святе причастя
 
Святе причастя
Святе причастя
 

По завершенні відправи була відслужена заупокійна панахида за видатним Дубенським священиком протоієреєм Всеволодом Трофимлюком.

Під час заупокійної
Під час заупокійної
 
Юні хористи
Юні хористи
 
Храм повен людьми
Храм повний людей
 

За матеріалами прес-служби Рівненської єпархії ПЦУ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Район Дубно