Віра Мельникова

Віра Мельникова

Філолог, письменниця, член літоб’єднання «Наше коло» при НСПУ, блогерка

У Рівному «АРТ-МАЕСТРО» плекає майбутніх художників (Фото)

26.11.2019 20:12   Джерело: RvNews
Автор : Віра Мельникова

17 листопада в приміщенні Палацу культури, що в парку Т. Шевченка, відбулося грандіозне дитяче свято – ювілейна річниця (10 років) заснування художньої школи-студії для дітей «Арт-маестро». Урочистий захід відбувся за сприяння і підтримки батьків учнів. На двох поверхах палацу – інсталяція з найкращих робіт вихованців студії.

Виставка дитячих робіт вражає широтою тематики і досить високою технікою виконання, адже студію відвідують діти різного віку, починаючи з трьох років. Робота колективу художників-педагогів, безперечно, заслуговує на увагу А керівництво школи в особі Антонюк-Каберської Наталії Миколаївни робить все, щоб забезпечити всі умови для якісної підготовки талановитої малечі для успішної реалізації їх здібностей у майбутньому житті.

З дітьми працюють сумлінні педагоги, справжні майстри своєї справи, які навчають дітей не лише техніці малювання, а й розвивають і вкладають в душі малечі почуття прекрасного, вміння фантазувати, прищеплюють наполегливість, працелюбність, бажання добиватися кращих результатів своєї праці. Це - Ольга Ярмошевич, Наталія Кур'ята, Тетяна Кухарчук, Юлія Кухар, Любов Шелкович. Їхні учні беруть активну участь у Всеукраїнських і зарубіжних конкурсах і отримують перемоги.

Малюнки дітей, які  були представлені на виставці, вражають мистецтвом відображення сучасних реалій. Урочисто і піднесено відбулося вручення юним художникам дипломів та медалей “Призер художньої виставки”. А інструктор Школи раннього плавання Тетяна Антончук вручила сертифікати на безкоштовне відвідування басейну. Обличчя дітей сяяли від задоволення, а щасливі батьки відчували почуття гордості за своїх маленьких талановитих дітей.

Учасники свята також мали можливість подивитися чудовий відеофільм про історію створення студії та початкові етапи її роботи. Від батьків, бабусь, дідусів прозвучала подяка на адресу керівничці закладу пані Наталії Антонюк-Каберської та професійним педагогам-худохникам.  Гарним оздобленням свята був виступ солістки міського Палацу культури Іванни Місюк та дитячого художнього  колективу «Кольорові ноти». Наприкінці мистецького заходу усіх присутніх чекала приємна несподіванка: батьки і діти були запрошені до столу із різноманітними смаколиками, частування було приготовлено кондитером Аллою Багинською та ТОВ “Щедрик”.

Велику справу робить колектив школи-студії, плекаючи молоді таланти для майбутнього нашої країни. Нові знайомства, нові друзі, з користю проведений час не минуть дарма для юної душі. Чи не є це головним у житті сучасної дитини? Безсумнівно, ці дітки виростуть гармонійно розвиненими особистостями, людьми натхненними, які  цінуватимуть прекрасне та створюватимуть красу, збагачуючи світ. А це означає, що відома фраза «Краса врятує світ» уже наразі для цих дітей актуальна. А поки що майбутні Родени, Моне, Рубенси, Айвазовські навчаються та виховуються,  в затишних класах-майстернях студії «Арт-Маестро» міста Рівне!

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews