Костопільські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на КТ «Рівне-ПАС» автостанція «Костопіль»

29.11.2019 10:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

28 листопада на території КТ «Рівне-ПАС» автостанція «Костопіль» відбулись тактико-спеціальні навчання з залученням пожежних підрозділів, районного відділу поліції НП України Костопільського району та бригади швидкої медичної допомоги.

Згідно з тактичним задумом, внаслідок порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електроприладів (електричного подовжувача) виникло коротке замикання подовжувача в приміщені залу очікування КТ «Рівне-ПАС» автостанція Костопіль, в наслідок чого виникла «пожежа» з подальшим розповсюдженням вогню по стільцях. 

Після отримання інформації про пожежу, оперативно-диспетчерська служба направила до місця події підрозділи Костопільського гарнізону, а також повідомила інші екстрені служби міста.

Після прибуття рятувальники організували розвідку, провели евакуацію персоналу КТ «Рівне-ПАС» автостанція «Костопіль», здійснили розстановку сил і засобів передбачених для ліквідації такого роду надзвичайних подій та провели оперативне розгортання з прокладенням магістральних ліній для локалізації та подальшої ліквідації умовної пожежі.

За матеріалами ГУ ДСНС у Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews