Нетверезий рівнянин викрав та розбив «ВАЗівку» пенсіонера (Фото)

30.11.2019 09:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Хоч і стареньке авто, але власне та єдине авто, 71-річний рівнянин припаркував у дворі багатоповерхівки за місцем проживання на вулиці Коцюбинського обласного центру. Коли вранці, 28 листопада, зібрався їхати, ВАЗівки не виявив.

Як з’ясували поліцейські, автомобіль уночі помітив 28-річний мешканець Рівного, коли напідпитку повертався додому. Щоб не бути поміченими свідками, чоловік дошкою заблокував вихід із під’їзду та викрутив лампочку. 

Витиснувши бокове скло, проник у салон. Без особливих зусиль зловмисник завів авто та поїхав у напрямку селища Млинів. В дорогу із собою він взяв 17-річного рідного брата, з яким разом проживає. 

У Млинові брати купили ще алкоголю та зібралися їхати на Волинь, де народився менший брат. Та у Демидівці 28-річний чоловік не впорався з керуванням, в’їхав у відбійник, унаслідок чого авто перекинулося.

У ДТП ніхто не постраждав. А от машина пенсіонера ремонту не підлягає.

Слідчі Рівненського відділу поліції повідомили 28-річному рівнянину про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Також учора, 29 листопада, суд обрав йому запобіжний захід у виді домашнього арешту, зобов’язавши не покидати місце проживання із 21 по 7 годину.

Також поліцейські з’ясували, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок та грабіж.

Максимальне покарання, яке передбачає санкція статті – від п’яти до восьми років позбавлення волі. Крім того, 28-річний чоловік нестиме ще й адміністративну відповідальність, за керуванням авто без відповідних документів та в стані сп’яніння, а також за спричинення ДТП.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews