Олександр Данильчук привітав голів ОТГ з Днем місцевого самоврядування

05.12.2019 13:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З нагоди Дня місцевого самоврядування, яке в Україні відзначають 7 грудня, голова обласної ради Олександр Данильчук та перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Подолін привітали голів ОТГ Рівненщини.

У Рівненському Центрі розвитку місцевого самоврядування зібралися представники об’єднаних територіальних громад області та працівники Центру, аби підсумувати результати роботи у 2019 році, обговорити проблеми децентралізації та перспективи, які чекають на ОТГ у 2020-му.

Голова обласної ради Олександр Данильчук зауважив, що наступний рік не буде легким, і кожній громаді потрібно наполегливо працювати, не розраховувати лише на державні субвенції, а й шукати різні джерела наповнення своїх бюджетів.

«Як голова обласної ради, я готовий вислухати будь-які ваші пропозиції та донести їх до депутатів. Бо розумію, що об’єднавшись, ви з одного боку отримали ширші повноваження, а з іншого  - взяли на себе неабияку відповідальність за життя своїх громад. І поки наша держава повністю переформатує адміністративно-територіальний устрій, ми в нашій області маємо виробити єдине бачення цих змін та спільно і злагоджено їх впроваджувати», - вважає Олександр Данильчук.

З нагоди прийдешнього Дня місцевого самоврядування та 80-річчя Рівненської області, спільно з першим заступником голови облдержадміністрації Сергієм Подоліним, Олександр Данильчук вручив Почесні грамоти та пам’ятні знаки обласної ради.

Високі нагороди, зокрема, отримали:

Корнинський сільський голова Рівненського району Роман Горбатюк-Василейко,

Старосільський сільський голова Рокитнівського району Михайло Кузьмич,

Шпанівський сільський голова Рівненського району Микола Столярчук,

секретар Бугринської сільської ради Гощанського району Олена Процюк,

експерт з просторового планування Програми «U-LEAD з Європою» Олександр Придатко,

радник з питань місцевих фінансів Програми «U-LEAD з Європою» Ірина Кондратюк. 

Крім того, за професійне висвітлення питань децентралізації Почесні грамоти та пам'ятні знаки обласної ради Олександр Данильчук вручив кореспонденту телекомпанії «Рівне 1», ведучій низки проектів  на тему реформи місцевого самоврядування Ірині Ничипорук та редактору програмного відділу телерадіокомпанії «Ритм» Наталії Демедюк. 

За матеріалами https://ror.gov.ua 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews