Смертельна ДТП трапилась на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» (Фото)

05.12.2019 18:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, четвертого грудня, близько 18 години на автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне».

Поліцейські на місці події встановили, що у селищі Клевань водій автомобіля «ВАЗ 2104» - 28-річний місцевий житель, допустив наїзд на 63-річного жителя села Зоря, який йшов вздовж дороги у попутному напрямку.

Від отриманих травм пішохід загинув на місці події. Зі слів свідків, він мав ознаки алкогольного сп’яніння, втім остаточна інформація стане відома після проведення судово-медичної експертизи.

Керманич за зовнішніми ознаками був тверезий, втім він ще проходитиме медичне освідування. Як пояснив він поліцейським, на неосвітленій ділянці дороги його засліпили фари зустрічного авто, відтак він не помітив пішохода.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews