Ще один ЦНАП з'явився на Рівненщині

07.12.2019 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

У Козинській ОТГ відкрили Центр з надання адміністративних послуг. Це другий ЦНАП, який запрацював на Рівненщині за матеріальної та технічної допомоги Програми “U-LEAD з Європою».

Громада підготувала приміщення, Програма надала меблі, оргтехніку та провела навчання персоналу. ЦНАП надаватиме адміністративні послуги жителям ОТГ та сусідніх сіл. Безпосередньо у Козині, в самому приміщенні Центру, створено п’ять робочих місць, ще чотири адміністратори працюватимутьвіддалено у старостатах громади.

У відкритті, окрім працівників сільради та жителів громади, взяли участь регіональний координатор Програми“U-LEAD з Європою» Віталій Ярема, представники Рівненського Офісу з розвитку місцевого самоврядування, депутати районної та сільської рад.

Юрій Костюк, голова Козинської ОТГ: «Для нас відкриття такого Центру – дуже знакова подія, бо показує, що ми рухаємось у правильному напрямку. Тому сьогодні хочу подякувати Програмі “U-LEAD з Європою», яка повірила в нас і надала всебічну підтримку, подякувати нашим друзям з Рівненському Офісу з розвитку місцевого самоврядування, які постійно допомагають нам у різних аспектах. І подякувати усьому дружному колективу сільської ради та депутатському корпусу за пророблену роботу. Це не перша і не остання наша добра справа задля розвитку громади».

Валерій Мікуліч, радник з питань надання адмінпослуг Рівненського Офісу з розвитку місцевого самоврядування: «ЦНАП – це лице громади. Це мініпредставництво держави у громаді. Тому його діяльність, його функції є надзвичайно важливими. Бажаю усім жителям ОТГ користуватися цими послугами і вірю, що вони будуть якісними».

За матерілами Рівненського офісу з розвитку місцевого самоврядування.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews