Смертельна ДТП на Кореччині: водій загинув, пасажир травмований (Фото)

07.12.2019 20:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

У ДТП на Кореччині загинув 18-річний водій мікроавтобуса і травмувався його ровесник.

Повідомлення про автопригоду з травмованими на вулиці Незалежності у селі Морозівка надійшло до поліції близько другої години ночі сьогодні, сьомого грудня. 

Поліцейські встановили, що 18-річний водій автомобіля «Opel Vivaro» не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням, допустив наїзд на металеву огорожу і перекидання транспортного засобу. 

Унаслідок ДТП водій — житель села Гвіздів загинув на місці. Одного із пасажирів — 18-річного жителя Корця госпіталізували до лікарні із відкритим переломом ноги. У 19-річного кореччанина медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та після надання допомоги відпустили. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. 

Транспортний засіб із механічними пошкодженнями доставлений на територію Корецького відділення поліції. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews