У Рівному презентують виставку «Українські народні інструменти»

11.12.2019 22:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Музиканта і невтомного пропагандиста української народної музики Андрія Ляшука, здається, знають усі рівняни. На всіх святах, де звучить наша автентична музика і спів, слухачі з захопленням зустрічають завжди усміхненого і щирого музиканта.

В народному одязі, з полотняною торбиною через плече, із своєю вірною супутницею - колісною лірою, з старими і мудрими як світ псалмами виконавець одвічної нашої української народної музики насправді став народним артистом Волині.

Рівненського лірника знають далеко за межами нашого краю. Він вже багато років поспіль є активним учасником різноманітних фестивалів і свят народної культури в Україні і за кордоном.

Окрім музичної творчості Андрій Ляшук є керівником студії реклами "Чегевара", яка додає Рівному креативних візуальних родзинок.

У році, що наближається до завершення, Андрію Ляшуку виповнилося прекрасних 50!
У день пам'яті апостола Андрія Первозванного у Рівненському краєзнавчому музеї відкривається виставка "Українські народні інструменти", яка представляє музейну колекцію та колекцію Андрія Ляшука. Саме в цей день в музеї відбудеться зустріч із музикантом Андрієм Ляшуком та його друзями-митцями, яку ми назвали "Його житіє - ліра і не тільки...".

Виставку презентують у Рівненському обласному краєзнавчому музеї 13 грудня о 12:00.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews