«Скарби премудрості батьків»: педагог з Тараканова Ольга Чорнобай створила настільну інтерактивну гру

12.12.2019 08:32   Джерело: dubno.rayon.in.ua
Опубліковано : Наталія Рівненська

«Скарби премудрості батьків» - настільна інтерактивна гра, яка гуртуватиме батьків, дітей та навчальний заклад. Гру створоила педагог з Тараканова Ольга Чорнобай.

Пише dubno.rayon.in.ua 

Гра «Скарби премудрості батьків» дозволить розвивати й реалізувати ідею партнерства батьків, дітей і навчального закладу в умовах Нової української школи (НУШ). Упроваджувати гру в освітній процес наразі допомагає Громадське партнерство «За прозорі місцеві бюджети!».

Унікальність настільної інтерактивної гри «Скарби премудрості батьків» в тому, що вона дає можливість батькам усвідомити власну відповідальність за виховання дітей, стимулює батьків до розвитку та самовдосконалення; через призму запропонованих життєвих ситуацій, проблем, дає можливість побачити «підводні камені», власні недоліки у вихованні дітей.

Крім того, інтерактивне спілкування сприяє активізації батьків до спільних дій, партнерських відносин з навчальним закладом.

Гра «Скарби премудрості батьків» проста й варіативна у використанні. Вона містить завдання змінного характеру, що дає можливість адаптувати їх до використання з різними категоріями учасників освітнього процесу.

За матеріалами http://dubno.rayon.in.ua 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: dubno.rayon.in.ua