Пенсіонер з Острожчини вкинув до оселі жінки коктейль молотова (Фото)

12.12.2019 10:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Реалізовуючи свій задум, 70-річний чоловік вкинув до оселі жінки коктейль молотова. На щастя, господині вдалося врятуватися, а зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Близько 00:30 невідома особа, розбивши вікно, вкинула три склеєні скетчем пляшки із легкозаймистою речовиною до оселі, де проживає 62-річна жительки села Межирич. На щастя, тієї ночі у будинку був син господині, який приїхав погостювати. Він почув, що хтось розбив вікно в іншій кімнаті, тож зумів швидко загасити вогонь. Втім, зловмисника затримати не вдалося.  

На місце події виїхала слідчо-оперативна група та кінолог. Жінка повідомила, що підозрює місцевого жителя, адже має з ним давній конфлікт. 

На шлях відходу зловмисника натрапила німецька вівчарка Гроза. Будинок потерпілої знаходиться в межах села Межирич, проте на окраїні, тож дорога до нього пролягає через лісовий масив. Саме туди і повела чотирилапа поліцейська. 

Розуміючи, що його переслідують, палію нічого не залишалося, як вийти із лісу. Поліцейським слідчо-оперативної групи все ж вдалося викрити чоловіка: він переховувався в одному із будинків села. 70-річний місцевий житель зізнався у скоєному. 

З’ясувалося, що раніше пенсіонер проживав разом із 62-річною жінкою. Однак стосунки не склалися, тому затаївши образу, чоловік вирішив спалити будинок, в який, начебто, вкладав гроші. 

70-річного жителя села Межирич затримали у порядку статті 208 Кримінального-процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні замаху на вбивство двох осіб за частиною 2 статті 15, пунктом 2 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Слідчі готуватимуть клопотання до суду про обрання пенсіонеру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. 

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews