Рівнянка перевозила малолітніх дітей та метамфетамін (Фото)

15.12.2019 14:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

Керуючи автомобілем «Chevrolet Aveo», учора, 14 грудня, близько 13:30 водійка порушила вимогу дорожнього знаку «в’їзд заборонено», чим викликала підозру екіпажу патрульної поліції, який перебував на території АЗС на вулиці Дубенська.

Під час перевірки документів поліцейськими та роз’яснення порушення, 31-річна рівнянка почала агресивно себе поводити. Потім вона замкнулася в автомобілі та почала їсти білу порошкоподібну речовину, розсипаючи її по салону.

В цей час в іномарці перебувало двоє малолітніх дітей кермувальниці, віком до трьох років.

Слідчо-оперативна група вилучила розірваний пакетик із залишками метамфетаміну та пачку з-під сигарет, на якій було нашарування наркотику, а також ополіскувач для зубів із залишками, ймовірно, наркотичної речовини.

За зовнішніми ознаками 31-річна жінка перебувала в стані наркотичного сп’яніння, втім, від проходження освідування відмовилась.

За фактом незаконного зберігання, перевезення наркотичних засобів слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Все вилучене поліцейські скерували на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

З’ясувалося, що у жовтні цьогоріч у жінки поліцейські вже вилучали пакетик із аналогічною речовиною. За цим фактом також триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews