Рівненська газета «Вільне слово» відзначає 80 років

15.12.2019 16:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Цього року відзначає ювілей одне з найдавніших видань Рівненщини - газета «Вільне слово». 

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написала письменниця та журналістка Vera G Melnikova.

«Минає рік. І всі ми підсумовуємо і аналізуємо свою роботу. В цьому році - ювілей однієї зі славетних і авторитетних газетних видань Рівненщини - "Вільне слово". 

80 років - це дуже поважний вік як для людини, так і для органу обласної громадсько-політичної газети (в минулому - " Червоний прапор"). Газета - це рупор нових подій, ідей, планів, прогресу в усіх галузях нашого життя. Наразі "Вільне слово" - авторитетне сучасне видання, де працюють професійні фахівці. Тематика статей- цікава та різноманітна.

80 років - це довгий і водночас нелегкий щлях для українського суспільства з політичними катаклізмами та економічною нестабільністю, але редакційна колегія вживає різних заходів для підняття рейтингу їхнього продукту., намагаються якось "виживати" у наш скрутний час. Саме з метою пошуків нових шляхів, форм роботи було присвячено спільне засідання працівників редакції ї авторів, літераторів області, яке відбулося 13 грудня в стінах редакції.

Головним редактором Андрієм Івановичем Бабинцем був зроблений ретельний аналіз роботи за рік. Запрошені присутні журналісти та письменники виказали свою думку щодо покращання форм роботи видання, його популяризації серед населення, внесли власні пропозиції , які сприятимуть підвищенню читацького рейтингу.
Що ж, давайте побажаємо колективу редакції "Вільне слово" міцного здоров"я, творчого натхнення, економічної стабільності, багато-багато читачів, а головне - миру!»

null
Фото: Віра Мельникова
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews