Рівняни вже можуть випробувати бета-тест безкоштовного українського мобільного додатку «Clewo»

16.12.2019 20:41   Джерело: ritm.tv/
Опубліковано : Новини Рівненщини

В Україні стартував бета-тест безкоштовного українського мобільного додатку Clewo — цифрового помічника в сортуванні, пошуку та утилізації відходів.

Повідомляють розробники додатку.

Тепер доступна версія і для платформи Android (бета-тест – перевірка майже готової версії продукту перед виходом в App Store та Play Market). Головне завдання програми — допомогти тим, хто сортує побутові відходи, та тим, хто їх переробляє, знайти один одного. Так економляться гроші й час користувачів, а планета стає чистішою, впевнені розробники.

Принцип Clewo простий, пояснюють розробники: один користувач сортує вторсировину, фотографує і викладає в додаток якийсь об’єкт. Інший користувач займається переробкою вторсировини або просто перевезенням — він бачить в додатку цікавий для нього об’єкт, зв’язується з першим користувачем і вивозить вторсировину. Те ж стосується реюза — хтось викладає об’єкт в систему, а інший користувач його забирає.

За матеріалами https://ritm.tv/

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ritm.tv/