Рівненські поліцейські відвідали дітей із вадами розвитку

Гостей радо зустрів директор закладу та взявся проводити екскурсію навчальними групами.

19 грудня посланці Святого Миколая у формі відвідали заклади, у яких виховуються та навчаються дітлахи із вадами розвитку. 

Вітаміни, дитяче харчування та подарунки привезли у Рівненський спеціалізований міський будинок дитини Руслан Жук — начальник управління превентивної діяльності та Андрій Варшавський — керівник управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування. 

Гості із задоволенням слухали святковий концерт, який їм підготувала малеча. А потім мали нагоду обійняти, поговорити та погратися разом із особливими дітками. 

Провести час із вихованцями Ясениницького навчально-реабілітаційного Центру мали змогу і поліцейські Рівненського районного відділення поліції. Уже понад десять років вони привозять сюди гостинці та подарунки. 

Вчора привітати вихованців закладу приїхав начальник районного відділення поліції Роман Штеба, начальник сектору превенції Марина Іванюк та ювенальна поліцейська Наталія Давидюк.

Гостей радо зустрів директор закладу Олександр Оксимчук та взявся проводити екскурсію навчальними групами.

«Поліція, поліція, поліція», — діти спішили до гостей у погонах. Наввипередки бігли обійматися, розбирали подарунки та роздивлялися їх.

Нині у Центрі в Ясениничах навчаються 47 діток із вадами розвитку, семеро із яких — позбавлені батьківського піклування.

Керівник районного відділення поліції Роман Штеба, який у закладі вперше, поділився враженнями від зустрічі:

«Незважаючи на те, що це особливі дітки, усі вони щирі, відкриті та прагнуть спілкування. А ми, дорослі, повинні знаходити час для уваги та турботи. Бо саме у цьому усе щастя дитинства».    

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області