В Острозі відкрився гуртожиток для лікарів

20.12.2019 11:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

В першу чергу, квартири надають для молодих фахівців, які прийшли працювати до районної лікарні і не забезпечені власним житлом.

Для медичних працівників Острозької районної центральної лікарні відремонтували двоповерховий гуртожиток. Амбітний проєкт реалізували за три роки.

На першому поверсі розмістили господарські кімнати - кухню, санвузли, пральню, а також кімнату для коменданта. Другий поверх відведений під житлові кімнати.

Під час реконструкції будівельники повністю замінили комунікації, виконали внутрішнє опорядження приміщення. Відремонтували сходові клітини, облаштували стоянку для транспорту та прибудинкову територію.

У кімнатах є все необхідне для комфортного життя: ліжка, шафи, стільці, столи та настільні лампи. Також є пральні машини, електричні плити, холодильники, бойлери та праски.

Реконструкцію зробили, перш за все, щоб покращити соціально-побутові умови праці особливо молодих спеціалістів, адже вони отримують лише мінімальну заробітну плату. З неї основну частку повинні платити за квартиру, тож на прожиття залишається зовсім мало. А також, щоб мотивувати спеціалістів працювати в районній лікарні.

В першу чергу, квартири надають для молодих фахівців, які прийшли працювати до районної лікарні і не забезпечені власним житлом.

За матеріалами прес-служби РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews