Рівнянам презентують виставку «Паралелі перетинаються»

20.12.2019 21:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У середу, 25 грудня, о 15 год у галереї "Євро-Арт" відбудеться презентація виставки «Паралелі перетинаються».

Яскравий калейдоскоп робіт радує оригінальністю, майстерністю, кольорами, формами, настроєм. Цього разу у рамках  широкоформатного проекту «Євро-Арт» для талановитих» - виставка «Паралелі перетинаються».

В експозиції представлені роботи 11 авторів: Жені Базелюк, Наталії Белявської, Людмили Гайбонюк, Карини Савчук, Алли Котенко, Тали Охрименко, Дарини Павлюк, Романа Пелеха, Тетяни Радчук, Наталії Семенко, Наталії Якимець. Усі вони – учні арт-студії відомого рівненського художника Анатолія Іваненка, яка діє з листопада 2014 року.

Раніше вже бачили їхні роботи як на спільній, так і на персональних виставках. Однак, тепер – це вже зовсім інший рівень майстерності! Як виявляється, «Паралелі перетинаються» у митців різного віку і професій. Роботи виконані у різних стилях і різними почерками. Тут великий діапазон творчих пошуків та художніх технік, чимало сміливих рішень, кольорів та новаторського підходу. Попри розмаїття напрямків і творчої індивідуальності, їх об’єднує високий професіоналізм та яскрава художня виразність.

Мистецька галерея "Євро-Арт"

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews