Нових голів мають Здолбунівська, Дубенська та Демидівська РДА

21.12.2019 12:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Подолін представив голів трьох районів Рівненщини. Передусім, очільники районів мають спрямувати свої зусилля на завершення реформи децентралізації, створення рівних умов для всіх жителів району, забезпечення єдності суспільства у співпраці з усіма органами влади.

Так, головою Здолбунівської РДА став Леонід Власюк, який виконував обов’язки керівника адміністрації. На сьогодні в районі не створено жодної ОТГ, тому початок і завершення процесу об’єднання громад очільник РДА назвав серед першочергових. Також працюватиме над зміцненням матеріально-технічної бази соціальних установ, ремонт доріг, створення території рівних можливостей для ведення бізнесу, а також будівництво спортивної зали Здолбунівської ДЮСШ.

null
 

Новим керівником Демидівської РДА став Василь Доманський, який раніше очолював фінансово-економічне управління Млинівської селищної ради. Очільник району назвав пріоритетні питання, над якими  планує працювати – завершення децентралізації, залучення інвестицій в район, боротьба з нелегальними АЗС  та незаконним збутом алкоголю.

null
 

Дубенську РДА очолив Володимир Іщук, який має великий досвід управлінської роботи, перед тим виконував обов’язки голови. Він подякував Президенту України  та голові ОДА за довіру, а серед пріоритетів роботи визначив тісну співпрацю з місцевими депутатами, територіальними громадами, соціально-економічний розвиток територій, продовження децентралізації в районі.

Представлення відбулося за участю керівництва і депутатів місцевих рад, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, правоохоронних органів, підприємств, установ та організацій, представників громадськості.

null
 

За матерілами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews