Рівненщина: п'яний коп спричинив ДТП та привів «підставного» водія (Відео)

22.12.2019 08:12   Джерело: tsn.ua
Опубліковано : Новини Рівненщини

П’яний поліцейський спричинив ДТП у селі Велика Любаша, після чого намагався втекти. Коли ж горе-кермувальника затримали - викликав підставного водія.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

На Рівненщині п'яний працівник поліції, спричинивши аварію, влаштував справжню виставу. Що він правоохоронець, заперечував. Не впізнавали в ньому свого колегу й інші копи, які приїхали на виклик. Утім, ТСН таки дізналася, де працює чоловік.  

Пан Іван вказує на водія автівки, який на шаленій швидкості протаранив його машину. Сталося це посеред села.

«Я вже з проїжджої частини з’їхав навіть на узбіччя, втікав, він йшов в мене просто в лоб», - каже він. 

А, протаранивши, почав втікати.  Іван з водіями, які проїздили повз, кинулися навздогін та зупинили. Викликали поліцію. Та після її приїзду з’явився невідомий чоловік і заявив: бере провину за ДТП на себе. Мовляв, він був за кермом. З журналістами спілкуватися відмовився.

Натомість говорив Саша, якого пан Іван бачив на водійському місці:

«Я був пасажиром. Все, що я можу сказати», - пояснює чоловік.

Пан Іван обурений. Каже, що люди у селі впізнали Сашу. Він поліцейський. Не впізнали колегу копи, які приїхали на виклик. Не бачив поліцейський Сашу попри те, що він сидить у його службовій машині. Потерпілий каже - Сашу навіть не освідували.

«У драгер дихав я і лжеводій, а той хто був насправді за кермом – відмовився», - пояснює він.

Проте, якщо Сашу колеги не впізнали, то районне керівництво знає. Мовляв, прийшов ще в міліцію. До речі, її день якраз відзначали напередодні. Нині працює в групі реагування.

«Якщо буде встановлено, що працівник поліції перебував в стані сп’яніння, тим більше скоїв ДТП – це однозначно він буде звільнений», - зазначає заступник керівника Костопільського відділу поліції Роман Максимчук.

На копа склали три протоколи - що їздив п’яний, спричинив ДТП та ще й намагався втекти. Окрім звільнення з роботи йому загрожує 10 тисяч гривень штрафу та позбавлення водійських прав. 

За матеріалами https://tsn.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: tsn.ua