Рівненщина: четверо невідомих у масках напали на пенсіонерів

24.12.2019 19:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Млинівщині зловмисники скоїли розбійний напад на подружжя пенсіонерів. 

Четверо невідомих у масках сьогодні, 24 грудня, близько 00:10 вдерлися до будинку у селі Острожець Млинівського району, зв’язали чоловіка та дружину, заволодівши золотими виробами та грошовими коштами.

На місце події негайно прибула група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група на чолі із заступником начальника ГУНП в Рівненській області – начальником кримінальної поліції Сергієм Волковим.

Поліцейські встановили, що четверо невідомих осіб у масках проникли до будинку, віджавши пластикові двері з тильної сторони. 

Зловмисники нанесли тілесні ушкодження 60-річному господареві, а потім пластиковими хомутами зв’язали його та 58-річну дружину. Невідомі викрали із будинку золоті вироби, грошові кошти, елітні алкогольні напої та інше цінне майно. 

Пошкодивши камеру відеонагляду, розбійники втекли. 

У чоловіка медики діагностували перелом руки, забій голови, забої ніг та госпіталізували до лікарні.

Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження встановлюється сума завданих збитків.

На розшуки нападників правоохоронці орієнтували особовий склад Млинівського відділення поліції та працівників управління карного розшуку.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews