На Макарова знову ДТП. Водіям Рівненщини нагадують про безпеку (Фото)

29.12.2019 09:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

У суботу, 28 грудня, близько 11 години до поліції надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Макарова обласного центру.

Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що водій «Mercedes-Benz Sprinter», 35-річний рівнянин, уникаючи зіткнення із попутним автомобілем «Ford Fiesta», 24-річний кермувальник якого намагався здійснити розворот, виїхав на смугу зустрічного руху. Втім, такі маневри всеодно призвели до дорожньо-транспортної пригоди.

Жителя обласного центру, водія легковика, доставили до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, забоями грудної клітки та переломом кісток тазу.

Слідчі Рівненського відділу поліції встановлюють усі обставини ДТП. За результатами освідування водій мікроавтобуса був тверезий, у іншого — відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.

Найближчі дні на території області за прогнозами синоптиків передбачається погіршення погодних умов. Поліцейські звертаються до водіїв враховувати обмежену видимість, зокрема у темну пору доби, стан дорожнього покриття, обирати безпечну швидкість та дистанцію руху, уникати різкого гальмування, маневрування і в жодному разі не сідати за кермо у стані сп’яніння.

Крім того, працівники поліції нагадують і пішоходам, які теж повинні дотримуватися правил дорожнього руху. Лише із початку цього тижня у Рівному сталося 5 автопригод за їх участі під час перетину проїзної частини. Тому прохання до цієї категорії учасників дорожнього руху подбати про власну безпеку: перетинати дорогу лише у встановлених місцях, виключно на зелений сигнал світлофора, вимикати навушники та не спілкуватися по мобільному телефону в таких випадках.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews