Рівненщина готова до зимової негоди

31.12.2019 21:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На всій території Рівненської області йде мокрий сніг. Як повідомляє обласний центр з гідрометеорології, в регіоні можливі хуртовини, на дорогах - ожеледиця. 

До надзвичайних ситуацій готові рівненський гідрометеоцентр, служба автомобільних доріг, рятувальники, медики, національна та патрульна поліція.

За повідомленням служби САД в області, на дорогах Рівненщини до обробки дорожного полотна залучено 60 одиниць техніки та близько сотні працівників.

У посиленому режимі працюють рятувальники Рівненщини. До виїзду по тривозі та виконання завдань готові  понад 200 співробітників ГУ ДСНС у Рівненській області. У їхньому підпорядкуванні 70 одиниць техніки надзвичайної події.

У холодний період на Рівненщині працюють пункти обігріву. Вони знаходяться в кожному районі області, а у разі надзвичайної ситуації рятувальники мають можливість розгорнути три намети та пересувний пункт обігріву. В обласному центрі за кінопалацом «Україна» щопонеділка та щоп’ятниці з 14:00 мешканців безкоштовно пригощають гарячою їжею та чаєм. Виїзне харчування проводить обласний центр надання соціальних послуг.

З початку опалювального сезону в обласному центрі пункт обігріву вже працює на вул. Жоліо Кюрі 21 у Рівному. Там мешканці мають змогу заночувати, отримати медичну допомогу та їжу.

За матеріалами РОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews