Підозрюваний у вчиненні двох злочинів костопільчанин опинився під домашнім арештом

Костопільчанина підозрюють у незаконному позбавленні волі людини та вчиненні ДТП.

Рівненський міський суд 31 грудня обрав запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту із електронним засобом контролю 47-річному жителю Костополя, підозрюваному у незаконному позбавленні волі людини та вчиненні ДТП.

Нагадаємо, що 21 листопада 2017 року, на 57-річного жителя села Антонівка, який на велосипеді повертався додому дорогою «Клесів-Михалин-Березне», допустив наїзд автомобіль. Однак встановити місце знаходження чоловіка чи його тіла поліцейським наразі не вдалося — він до цього часу перебуває в розшуку як безвісти зниклий. За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу.

У результаті проведених розшукових заходів і слідчих дій у кримінальному провадженні поліцейські виявили та вилучили у Костополі автомобіль «BMW» із механічними пошкодженнями, характерними для ДТП, а також встановили і причетність до неї жителя райцентру. Однак чоловік зі слідством не співпрацював, жодної інформації щодо жителя Березнівського району та його місця знаходження не надав, а у подальшому на виклики слідчого не з’являвся.

У ході досудового розслідування слідчі слідчого управління зібрали достатньо доказів, зокрема за результатами ряду експертиз, для повідомлення костопільчанину про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статей 146, 286 Кримінального кодексу Україні. Повідомлення про підозру 27 вересня 2018 року вручили його рідним, а його — оголосили в розшук.

В аеропорту «Київ» підозрюваного, який прилетів із Лондона, затримали прикордонники та передали рівненським правоохоронцям.

Досудове розслідування триває.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області